Vi erbjuder

erbjuderHållbar utveckling
Vi på Cronimet Norr har utvecklats stadigt och hållbart sedan starten 2005. Det tänker vi fortsätta med, på flera plan. Förutom att vi ständigt arbetar för ökad återvinning av  järn och metaller,  vill vi växa ännu mer i Norrland. Och vårt framgångsrecept är enkelt. Det är vår absoluta övertygelse att grunden för lyckade affärer byggs med engagerad personal och kompetens. I vår organisation hittar du det.

Låter det intressant ? Vill du utvecklas och göra affärer tillsammans med oss? Ta då chansen och kontakta någon av våra duktiga medarbetare, så berättar vi mer.

Vi köper metaller
Vi handlar med i princip alla värdemetaller. Och med det menar vi främst:

  • Järn
  • Rostfritt
  • Koppar
  • Mässing
  • El-motorer
  • Aluminium
  • Blybatterier
  • Kabel
  • Elektronik

Insamlingsarbetet sker givetvis utifrån kundernas önskemål genom att vi kan tillhandahålla lämpliga lastbärare och tömning efter avrop.

De priser vi erbjuder till dig som vill leverera metaller till oss sker utifrån gällande dagsnoteringar för metaller. Tack vare vår förhållandevis lilla kostym kan vi vara flexibla och effektiva med låga omkostnader. Vidare kan vi med vår erfarenhet och väl utvecklade kontakter erbjuda dig som leverantör av metaller konkurrenskraftiga priser.

Miljöriktig hantering
Alla våra verksamheter är anmälningspliktiga enligt miljöbalken. Det innebär att vi är godkända av tillsynsmyndigheten att bedriva verksamhet och att vi samtidigt ska följa de uppsatta miljökraven för varje anläggning. Utöver det eftersträvar vi att i alla våra aktiviteter säkerställa en miljöriktig hantering.

Säkra affärer
Vi, liksom övriga aktörer inom branschen, har enats om att avveckla kontanthanteringen. Vi betalar därför ut ersättningen direkt till ditt bankkort, konto eller mot faktura. Enkelt och smidigt! Glöm därför inte att ta med dig ditt kort eller kontonummer – så snabbar vi på hanteringen.

Vi försäkrar oss alltid om att våra inköp sker enligt gällande regler. Som säljare får du därför alltid intyga att du är ägare av materialet och att det inte införskaffats på ett otillbörligt sätt.

Återanvändning
Självklart säljer vi även material! Återvinning i sin bästa form är återanvändning. Det vill vi givetvis uppmuntra och självklart erbjuder vi möjligheter till att köpa material från oss. ”Allt finns på lagret… ”

Ingen kund är för liten!
Hos oss är inga kunder för små och självklart är alla välkomna! På så sätt bidrar vi alla, på alla nivåer, till att säkerställa en miljöriktig återvinning av metaller.

Om Cronimet

Cronimet Norr AB är ett dotterbolag till Cronimet Fagersta AB och bildades 2005.Tillsammans med den nya delägaren sedan hösten 2012, Lantz Järn & Metall i Sollentuna, har bolaget en ägarkonstellation som förfogar över stora resurser.

Läs mer »

Vi erbjuder

Vi är Norrlands mest expansiva metallåtervinnare !
Vi finns i Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Men det är inte nog tycker vi.

Läs mer »

Aktuellt

Visa alla »