Till hösten öppnar vi nytt i Luleå

Till hösten öppnar vi upp vår nya skrotmottagning i Luleå. Vi har i dagarna precis gjort klart med en ny fastighet ute på Tuvåkra, Terminalspåret 11. Sedan tidigare har miljökontoret också beviljat vår miljöanmälan. Med den nya etableringen skapar vi helt nya förutsättningar för verksamheten som ger oss fantastiska möjligheter att skapa Norrlands bästa mottagningsanläggning för järn- och metallskrot. Under tiden, tills det att vi är helt klara ute på Tuvåkra, är ni som vanligt välkomna med ert skrot till vår ordinarie mottagning på Bragegatan 2.

Publicerad i Aktuellt

Om Cronimet

Cronimet Norr AB är ett dotterbolag till Cronimet Fagersta AB och bildades 2005.Tillsammans med den nya delägaren sedan hösten 2012, Lantz Järn & Metall i Sollentuna, har bolaget en ägarkonstellation som förfogar över stora resurser.

Läs mer »

Vi erbjuder

Vi är Norrlands mest expansiva metallåtervinnare !
Vi finns i Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Men det är inte nog tycker vi.

Läs mer »

Aktuellt

Visa alla »