Åtgärder med anledning av Coronaviruset

Med anledning av det pågående virusutbrottet har vi hos oss vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder. För dig som kund märks det främst genom att vi numera, så långt det är möjligt, genomför all kundmottagning utomhus.

I övrigt bedriver vi vår verksamhet med ordinarie öppettider och ni är givetvis varmt välkomna till oss precis som vanligt. Så varför inte passa på och utnyttja lite lugnare tider med att städa och rensa lite?

Varmt välkomna!

Publicerad i Aktuellt

Om Cronimet

Cronimet Norr AB är ett dotterbolag till Cronimet Fagersta AB och bildades 2005.Tillsammans med den nya delägaren sedan hösten 2012, Lantz Järn & Metall i Sollentuna, har bolaget en ägarkonstellation som förfogar över stora resurser.

Läs mer »

Vi erbjuder

Vi är Norrlands mest expansiva metallåtervinnare !
Vi finns i Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Men det är inte nog tycker vi.

Läs mer »

Aktuellt

Visa alla »