Nu flyttar vi i Piteå !

Vi flyttar nu vår verksamhet i Piteå. Numera finns vi på Mejselvägen 11 i Öjebyn där får vi tillgång till större, bättre och mer ändamålsenliga
lagrings- och bearbetningsytor. Utöver det planerar vi för framtida lokaler och lager som ytterligare ska förbättra våra möjligheter att erbjuda en god service till våra kunder. Varmt välkomna till Öjebyn !!

Publicerad i Aktuellt

Om Cronimet

Cronimet Norr AB är ett dotterbolag till Cronimet Fagersta AB och bildades 2005.Tillsammans med den nya delägaren sedan hösten 2012, Lantz Järn & Metall i Sollentuna, har bolaget en ägarkonstellation som förfogar över stora resurser.

Läs mer »

Vi erbjuder

Vi är Norrlands mest expansiva metallåtervinnare !
Vi finns i Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Men det är inte nog tycker vi.

Läs mer »

Aktuellt

Visa alla »