Ny gård i Skellefteå

Vi etablerar oss på Solbackens industriområde och beräknas slå upp portarna under våren 2013. Med vårt läge på Solbacken tror vi att ligger bra till för de flesta kunder. Verkstäder, industrier, entreprenörer, privatpersoner eller föreningar – alla kunder är varmt välkomna till oss. Platsansvariga blir Patrik Berglund och Ronny Löfstedt som båda har lång erfarenhet och kunskap om metallåtervinning.

Publicerad i Aktuellt

Om Cronimet

Cronimet Norr AB är ett dotterbolag till Cronimet Fagersta AB och bildades 2005.Tillsammans med den nya delägaren sedan hösten 2012, Lantz Järn & Metall i Sollentuna, har bolaget en ägarkonstellation som förfogar över stora resurser.

Läs mer »

Vi erbjuder

Vi är Norrlands mest expansiva metallåtervinnare !
Vi finns i Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Men det är inte nog tycker vi.

Läs mer »

Aktuellt

Visa alla »